Lansman

Fastback şıklığı, SUV duruşu C4X,

C4X, 4,6 metre uzunluğunda geniş hacimli, 4 kapılı bir otomobilde “Fastback Tasarım” ile farklılaşıyor.

C4 X
C4 X

Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobillerine, Ocak 2023 itibarıyla C4X de katılıyor. Kompakt sınıfta geleneksel sedan ve SUV modellerine alternatif, zarif ve çekici yeni C4X, 4,6 metre uzunluğunda geniş hacimli, 4 kapılı bir otomobilde “Fastback Tasarım” ile farklılaşıyor. C4 ve C5 Aircross SUV arasında konumlandırılan C4X, geniş arka diz mesafesi, 510 litrelik büyük bagaj, Advanced Comfort Koltuklar ve Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi ile üstün konfor seviyesine sahip C4X, Ocak 2023 itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak.

CITROEN C4 X 4Özgün ve Farklı Tasarım

 

4.600 mm uzunluğu ve 2.670 mm’lik aks mesafesiyle yeni C4X, Stellantis’in CMP platformunu kullanıyor. Ön cephe, Citroën’in iddialı V tasarım imzasını içeriyor. Markanın logosu, gelişmiş teknoloji vurgusunu artıran ve görüşü iyileştiren Citroën LED Vision farlarla bağlantı kurarak gövdenin genişliğini vurguluyor. Altıgen alt ızgaranın her iki yanında kapılardaki Airbump panelleriyle uyumlu renkli eklere sahip sis lambası çerçeveleri bulunuyor. Büyük çaplı tekerlekler, yükseklik hissini arttırırken sürücüye yüksek bir sürüş pozisyonu yaratıyor. Bagaj kapağının arka paneli, üstteki entegre spoyler, ince kıvrımlar ve merkezi Citroën yazısı, modern ve dinamik bir görünüm sergiliyor. Dikkat çekici yeni LED stop lambaları, bagaj kapağının çizgilerini taşıyor.

Sakin, Konforlu ve Ferah

Yeni Citroën ë-C4X ve C4X’in iç mekânı Citroën Advanced Comfort sayesinde gelişmiş, konfor, huzur ve ferahlık seviyesi sunuyor. Advanced Comfort Koltuklar, 15 mm kalınlaştırılmış özel köpükle dinamik destek sunuyor.  Citroën’in yenilikçi ve özel Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon süspansiyon sistemi, gelişmiş konfor seviyesiyle sürücü ve beraberindeki yolculara konforlu yolculuklar yaşatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu