Elektrikli Araçlar

MG4 Electric, Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı

MG4 Electric ile Euro NCAP’e ilk kez Modüler Ölçeklenebilir Platformu bulunan bir MG modeli katılmış ve başarısını kanıtlamış oldu.

MG4
MG4 Electric’e NCAP’ten 5 yıldız.

Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği MG markası, yeni MG4 Electric modeliyle güncel Euro NCAP güvenlik testlerindeki en yüksek derecelendirme olan 5 yıldızı kazanmayı başardı. MG4 Electric ile Euro NCAP’e ilk kez Modüler Ölçeklenebilir Platformu bulunan bir MG modeli katılmış ve başarısını kanıtlamış oldu. MG4 Electric modelinin bu başarısında modelin tüm versiyonlarında standart olarak sunulan MG Pilot Teknolojik Sürüş Desteği’nin değerli bir rolü var. HS ve ZS EV modellerinden sonra MG4 de markanın güvenlikten 5 yıldızlı ailesine dahil oldu.

C segmentindeki ilk yüzde 100 elektrikli Crossover’ı MG4 Electric, marka için büyüme stratejisinde yeni bir kilometre taşını temsil ediyor. Dünyada birçok ülkede geniş ürün gamı sayesinde her zevke ve ihtiyaca aynı anda hitap edebilen köklü otomobil markası MG (Morris Garages), başarılarına bir yenisini daha ekledi. MG4 Electric, 2022 yılında, çocuk ve yetişkin yolcuların güvenliği, yayaların korunması ve araç güvenlik destek fonksiyonlarının test edildiği zorlu testler sonucunda, tam başarı ile Euro NCAP’ten 5 yıldız kazandı. Bu başarının en büyük nedeni olan MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemi tüm MG4’lerde standart olarak sunuluyor. MG4 Electric’in Euro NCAP’te sergilediği başarının bir diğer önemi de, ilk kez, MG’nin Avrupa genelinde yeni nesil MG otomobillerini desteklemek için tasarladığı yeni, uyarlanabilir araç mimarisi Modüler Ölçeklenebilir Platform (MSP)’un bulunduğu bir MG modelinin Euro NCAP test sonuçlarını temsil ediyor olması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu