Lansman

Yeni MG HS’in Avrupa lansmanı Türkiye’den başladı

Yoğun bir ilgiyle karşılaşan şarj edilebilir hibrit versiyonunun başarısını devam ettirmeyi amaçlayan benzinli HS, 162 beygir gücünde 1.5 litre turbo motoruyla C- SUV segmentinde rekabete güçlü şekilde adım atıyor.

MG HS
MG HS tasarımıyla dikkat çekiyor.

Köklü İngiliz otomobil markası MG (Morris Garages), Euro NCAP 5 yıldızlı güvenliği ve sınıfının üstünde boyutları ile ön plana çıkan Yeni HS’i, Avrupa ile aynı anda Türkiye’de tüketicisiyle buluşturdu. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan şarj edilebilir hibrit versiyonunun başarısını devam ettirmeyi amaçlayan benzinli HS, 162 beygir gücünde 1.5 litre turbo motoruyla C- SUV segmentinde rekabete güçlü şekilde adım atıyor. MG Pilot adı verilen teknolojik sürüş destek sistemleri ve zengin konfor özellikleriyle Yeni MG HS, Comfort donanımıyla 890 bin TL, Luxury donanımıyla ise 980 bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Rüya gibi bir yaşam alanı

MG HS
MG, yüzde 95 gibi fark yaratan bir oranda ses geçirmez yalıtım malzemesi kullanılan HS modelinin kabin sessizliği konusunda iddiasını ortaya koyuyor.

MG HS’in kabin içi tasarımında NVH denilen gürültü, titreşim ve sertlik konforu sağlanması, MG mühendislerinin en büyük odaklarından biri oldu. MG, yüzde 95 gibi fark yaratan bir oranda ses geçirmez yalıtım malzemesi kullanılan HS modelinin kabin sessizliği konusunda iddiasını ortaya koyuyor. Arka koltuğa kadar uzanan açılabilir panaromik cam tavan, PM 2.5 kabin hava filtresi, saklama alanları, 64 renk kişiselleştirilebilir ambiyans aydınlatma ve kırmızı dikiş detaylarıyla dikkat çeken Bader gerçek deri ve Alcantara sportif koltukları ile HS segmentinin ötesinde bir alan sunuyor.

Çift kavramalı 7 ileri şanzıman ve güçlü turbo benzinli motor

HS modelinin kompakt ve hafif şanzıman sistemi, çift kavrama teknolojisi sayesinde sadece 0.1 saniyede vites değişimi yapabiliyor. 7 ileri DCT otomatik şanzıman sayesinde düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerlerine ulaşılıyor. Dört silindirli turbo benzinli motorla ülkemizde yollara çıkacak olan Yeni MG HS, 1.5 litrelik verimli motoru 162 beygir güç ile 0’dan 100 kilometre hıza 9.9 saniyede ulaşabilirken, ortalama yakıt tüketimi değeri ise 7.6 litre.

HS’te güvenlik ve kalite standart donanım

Yeni MG HS’in her iki donanım paketinde de standart olan 12,3 inçlik dijital gösterge paneli sürücüye ihtiyacı olan tüm bilgileri dinamik olarak sunarken, orta konsolda çift çekirdek işlemcili 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bunlara ek olarak, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan donanımlar arasında MG Pilot teknoloji sürüş desteği, çift bölgeli tam otomatik klima, navigasyon, 6 hoparlör, Bluetooth bağlantı, Apple Carplay ve Android Auto, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu