Lansman

Yeni DS 4 Performance Line Türkiye’de

Modern SUV Coupe ile kompakt hatchback bir arada DS 4, 1,83 metrelik genişliği, kompakt 4,40 metrelik uzunluğu ve 1,47 metrelik yüksekliğiyle etkileyici bir görünüm sunuyor

DS 4 PERFORMANCE LINE-1
Modern SUV Coupe ile kompakt hatchback bir arada DS 4, 1,83 metrelik genişliği, kompakt 4,40 metrelik uzunluğu ve 1,47 metrelik yüksekliğiyle etkileyici bir görünüm sunuyor.

Eylül 2022’de Trocadero donanımıyla Türkiye’de satışına başlanan yeni DS 4, şimdi de Performance Line versiyonu ile 1.132.100 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşuyor. Hem tasarımında hem de iç mekânında kapsamlı sportif detayları barındıran DS 4 Performance Line’da, Siyah Dış Tasarım Paketi, Alcantara, suni deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar, Alcantara kaplı orta konsol, karmin ve altın renkli dikiş süsleme, Performance Line işlemeli ön koltuklar, Performance Line kapı eşiği süslemesi ve karmin renkli jant göbeği detayı ile siyah renkli 19 inçlik Minneapolis hafif alaşım jantlar ile özel bir seri oluşturuluyor. Dileyen DS 4 müşterileri, DS Matrix Led Vision Adaptif LED Farlar, dinamik arka sinyal lambaları ve siyah tavan seçenekleri ile otomobillerini kişiselleştirebiliyor.

Model, dijital, akıcı ve ergonomik bir iç mekâna sahip. İşlevleri kadar tasarımı da düşünülen her bir parça bir bütün olarak birbiriyle bağlantılı. Usta saat zanaatkarlarından ilham alınan Clous de Paris işlemeleri ile DS AIR’in gizli havalandırma çıkışları dikkat çekiyor. Bu, orta konsol tasarımının akıcı ve zarif olmasını sağlıyor. İçerideki ahenk hissi, kişiselleştirilebilir ambiyans aydınlatması ile vurgulanıyor. Bu şekilde dolaylı olarak, yan tasarımı vurgulamak ve dinamik dinginlik hissine katkıda bulunmak amaçlanmış.

DS 4 Performance Line
Usta saat zanaatkarlarından ilham alınan Clous de Paris işlemeleri ile DS AIR’in gizli havalandırma çıkışları dikkat çekiyor.

Verimlilik ön planda

Türkiye’de BlueHDi 130 beygir motor seçeneği ile sunulan DS 4 modeli, 8 ileri tam otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. DS 4, 0’dan saatte 100 kilometre hıza olan çıkışını yalnızca 10,9 saniyede tamamlayabiliyor. Saatte 203 kilometrelik son sürate sahip olan modelin en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi ise yakıt tüketimi. Verimliliğin ön planda olduğu DS 4, bu performansı 100 kilometrede 3,8 litrelik karma yakıt tüketimi verisi ile sunuyor. Multimedya ekranlı müzik ve eğlence sistemi, Navigasyon ön hazırlığı, DS Genişletilmiş Sanal Gösterge Paneli, Kablosuz Mirror Screen (Apple CarPlay, Android Auto), Geri Görüş Kamerası Temizleme Fonksiyonu, iki bölgeli otomatik klima, Otomatik Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, toplam dört adet USB bağlantısı, DS AIR Gizli Havalandırma Sistemi, gizli kapı kolları, DS Smart Touch dokunmatik kumanda ekranı, sekiz renkli PolyAmbient ambiyans aydınlatması, elektrikli bagaj kapağı, açılır cam tavan, Kamera Destekli Aktif Güvenlik Freni, Aktif Şerit Takip Yardımcısı, Hız Sabitleyici ve Sınırlayıcı gibi özellikler öne çıkanlardan yalnızca bazıları olarak dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu