Güncel

JAECOO J7 arazide güçlü, şehirde konforlu

JAECOO J7, kör nokta algılama ve entegre seyir yardımcısı gibi gelişmiş sürüş destek sistemleriyle, sürüş konforunu ve güvenliğini önemli oranda arttırıyor

JAECOO J7Chery Group’un, kullanıcılarıyla birlikte farklı ve sınırsız Off-Road yaşam tarzları yaratma felsefesine bağlı kalan premium markası JAECOO J7’yle hedef pazarlarını hızla genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda otomotivin yeni kentsel off-road markası; Doğu Avrupa, Asya-Pasifik ile Orta ve Güney Amerika pazarlarında ses getiren lansmanlar gerçekleştirdi ve katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Gerçekleştirilen lansmanlarla bir yandan küresel stratejisini hızlandıran JAECOO, diğer taraftan da pazar etkileşimleri yoluyla küresel kullanıcıların off-road ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayarak yeni kentsel off-road tarzını ve yenilikçi teknolojilerini gözler önüne serdi.

Çin otomotiv endüstrisinin yeni yıldız adayı olan JAECOO, dünya çapındaki tanıtım ve lansman etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. “Klasikten, Klasiğin Ötesine” marka felsefesiyle 2023’ün ikinci yarısı itibarıyla otomotiv sektörüne güçlü bir giriş yapan JAECOO, küresel pazarlardaki varlığını hızla artırıyor. Otomotivin yeni kentsel off-road markası, Doğu Avrupa, Asya-Pasifik ile Orta ve Güney Amerika pazarlarında ses getiren lansmanlar gerçekleştirdi ve katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

JAECOO J7 arazi araçlarının performansını konforla birleştiriyor

Küresel pazarlarda yükselen bir ivme yakalayan JAECOO, Meksika’daki basın toplantısından Güney Afrika’daki marka lansmanına kadar kapsamlı bir tanıtım etkinliğiyle marka isminin geniş bir coğrafyada bilinir hale gelmesini sağladı. Bu çalışmalarla marka, küresel stratejisini hızlandırmakla kalmadı, aynı zamanda pazar etkileşimleri yoluyla küresel kullanıcıların off-road ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayarak yeni kentsel off-road tarzını ve yenilikçi teknolojilerini sergiledi.

JAECOO J7 içKlasik off-road SUV’lara meydan okuyor

JAECOO J7, çok sayıda düz çizgi ve köşeli hatlar sayesinde gelişmişlik ve güç vurgusu yapıyor. J7, önden bakıldığında altıgen formlu geniş ön ızgarası ile keskin matris LED farları bir araya getirerek iddialı bir tavır ortaya çıkarıyor. Yandan bakıldığında şık bir profil göze çarpıyor ve yüksek omuz çizgisi, dinamizm vurgusu yapıyor.

Arka kısımda ise ön ızgarayı hatırlatan, boydan boya kristal LED arka aydınlatmalar, karakteristik ve tanıması kolay bir görsel imza oluşturuyor. JAECOO J7, genel tasarım yaklaşımı kadar ayrıntılardaki özenli işçiliğiyle de Off-Road modellerin geleneksel görsel algılarını altüst ediyor. Gelişmiş akıllı teknolojilerle entegre edilen bir araç, seyahat gereksinimlerine daha fazla uyum sağlıyor. Bu eğilime cevap veren JAECOO J7, kör nokta algılama ve entegre seyir yardımcısı gibi gelişmiş sürüş destek sistemleriyle, sürüş konforunu ve güvenliğini önemli oranda arttırıyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 8155 çipi ile, araç-insan etkileşimini daha dinamik hale geliyor. SONY hoparlörler ve panoramik görüntüleme gibi teknolojiler, kullanıcılara akıllı sürüşten akıllı eğlenceye, kapsamlı bir çözüm yelpazesi sunuyor.

JAECOO, geleneksel off-road becerilerini miras alırken, akıllı teknolojinin sınırlarını sürekli olarak zorluyor. Tescilli ARDIS (Tüm Araziler Akıllı Sistemi), JAECOO ürünlerine rakiplerini geride bırakan arazi performansları sağlıyor. Özel olarak tasarlanan ARDIS; şehir, çöl, dağ ve su geçişi dâhil olmak üzere 7 farklı senaryoda akıllı ve verimli sürüş kontrolü sağlayarak üstün bir performans sunuyor. JAECOO J7, ayrıca 7 vitesli çift kavramalı şanzımanla kombine edilen 1.6 litrelik turbo beslemeli benzinli bir motorla donatılıyor. Bu ikili, akıcı ve güçlü sürüş sağlarken, “Şehirli ama yine de Off-Road” yaşam tarzını en iyi şekilde tamamlıyor.

Tüm JAECOO modelleri küresel beş yıldızlı güvenlik standartlarına göre üretilmiş olmasıyla da dikkat çekiyor. Yenilikçi enerji sönümleyici kafes gövde tasarımı, yüksek dayanımlı çeliğin yaygın kullanımı ve çok sayıda yenilikçi ADAS çözümü sayesinde JAECOO ürünleri gelişmiş bir güvenlik ve koruma seviyesi sağlıyor. Yeni bir şehir içi off-road modeli olan JAECOO J7, yaklaşma açısı, uzaklaşma açısı, yerden yükseklik ve su geçiş derinliği gibi alanlarda klasik off-road SUV’lara meydan okuyor. Ayrıca J7, süper geniş gökyüzü ekranı, yeni göz hizası ekranı, 540 derece panoramik görüntüleme ve çok sayıda akıllı kokpit teknolojileri gibi geleneksel off-road modellerinde nadir özelliklerle de donatılıyor. Bunlar, kullanıcıların güncel teknolojik zekâ gereksinimlerini karşılayarak JAECOO markasının “Klasiğin Ötesinde” özünü hayata geçiriyor.

20’den fazla pazarda satışa sunulacak

JAECOO’nun, iddialı off-road SUV’u J7’nin önümüzdeki yılın ilk yarısında 20’nin üzerinde küresel pazara satışa sunması bekleniyor. JAECOO, özgün marka konumlandırmasıyla off-road değerini keşfetmeye, yoğun akıllı çözümlerle kaliteli bir marka imajı şekillendirmeye, küresel pazarlardaki kapsamını yaygınlaştırmaya ve dünya genelindeki kullanıcılara üstün bir off-road ürün deneyimi sunmaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu