Güncel

Jaecoo 7 1 milyon 920 liradan satışa sunuldu

Araç için geliştirilen sistem, JAECOO 7’nin yedi farklı sürüş senaryosunda şehir içi, banliyö, otoban, kum, su, kar, çamur, koşullarında güvenle ilerlemesine olanak tanıyor

JAECOO 7

Türkiye’de yatırım yapacak otomotiv şirketler arasında adı geçen Çinli Chery, ikinci markası JAECOO 7 ile Türkiye’de yeni bir dönem başlatıyor. Chery’nin off-road SUV markasının ilk modeli J7, iki farklı seçenekle Türkiye’de satışa çıktı.  J7’nin 4X2 modeli olan Revive, 1 milyon 920 bin lira, 1.6 litrelik benzinli motora sahip olan 4X4 modelinin fiyatı ise 2 milyon 90 bin lira olarak açıklandı.

 JAECOO, gelişmiş sürüş destek sistemleriyle otoyoldaki konforu arazinin zorlu şartlarına taşıyacak. En ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle tasarlanan araç, gerek karakteristik “tetris formlu” farları gerek köşeli dış tasarım hatlarıyla gerekse de gizli kapı kolları ve kullanışlılığıyla etkileyici bir tasarım bütünlüğüne sahip. JAECOO 7 kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş seçenekler sunarken, üstün performansıyla off-road SUV pazarında yeni bir trende öncülük edecek.

JAECOO 7 Kokpit JAECOO 7 yeni nesil off-road SUV’ların öncüsü olacak

Markanın ilk SUV modeli olan J7 modeli, yeni off-road SUV deneyiminin öncüsü olarak yollara çıkıyor. Araç, güçlü ve estetik tasarımıyla segmentinin en iddialı modeli olacak. Araç, küresel bir tasarım ekibinin bilgi ve becerilerini harmanlayarak markanın benzersiz tasarım dilini oluşturuyor.

JAECOO 7, seçkin şehirli görünümüyle bir off-road aracının sağlamlığını birleştiriyor. Köşeli formu dayanıklı bir görünüm sunarken yan cephedeki düz çizgiler tasarıma güç katıyor. En ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle tasarlanan JAECOO 7, gerek karakteristik “tetris görünümlü” farları gerek dış tasarımı gerekse gizli kapı kolları ve kullanışlılığıyla etkileyici bir tasarım bütünlüğüne sahip.

Tasarımıyla henüz ilk bakışta gönülleri fetheden araç, yeni nesil şehirli bir arazi aracı olarak markanın yenilikçi ve tescilli teknolojisi ARDIS (Tüm Yollarda Sürüş Akıllı Sistemi) ile etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu gelişmiş sistem, aracın yedi farklı sürüş senaryosunda şehir içi, banliyö, otoban, kum, su, kar, çamur, koşullarında güvenle ilerlemesine olanak tanıyarak kullanıcılara her türlü sürüş koşulunda üst düzey sürüş deneyimi sağlıyor.

JAECOO 7

Jaecoo 7 SUV’un güvenlik donanımı olarak ön, ön orta, ön yan, perde ve sürücü diz hava yastıkları, ön ve arka çarpışma uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, trafikte sürüş asistanı, akıllı kaza önleme sistemi, açık kapı uyarı sistemi, aktif acil durum freni ve akıllı hız sabitleme sistemi sunuluyor. Evolve ve Revive versiyonları birbirinden ayıran fark, 4×4’lük sisteme sahip Evolve’de üç yerine yedi farklı sürüş modunun yer alıyor olması.

145 beygir güç ve 275 Nm tork üreten 1.6 litre turbo benzinli motor ile donatılan Jaecoo 7, versiyonuna göre ön tekerlere ya da dört tekerleğe birden güç veriyor. SUV’un 4×2’lik versiyonunun 0-100 kilometre hızlanması 10,8 saniye iken 4×4’lik versiyonun 12 saniye. Araç, 7 DCT ıslak çift kavramalı şanzımana sahip. Çok noktadan bağlantılı bağımsız arka süspansiyon ile Jaecoo 7’nin azami hızı saatte 180 kilometre. SUV’un birleşik yakıt tüketimi 4×2 için 100 kilometrede 7,5 litre 4×4 için ise 8 litre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu