Lansman

BYD ATTO 3 üstün teknolojisiyle Türkiye’de

BYD ATTO 3, en üst donanıma sahip versiyonu olan Design paketiyle 1.590.000 TL’lik fiyatla satışa sunuldu.

BYD ATTO 3Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD (Build Your Dreams), Eylül ayında gerçekleştirdiği marka tanıtımının ardından Türkiye’deki ilk modeli olan BYD ATTO 3’ü yollara çıkardı. BYD’nin global pazar için ürettiği tam elektrikli C SUV segmentindeki model, en üst donanıma sahip versiyonu olan Design paketiyle 1.590.000 TL’lik fiyatla satışa sunuldu.

BYD ATTO 3 yenilikçi ve sportif tasarımıyla Türkiye’de

BYD’nin tam elektrikli C SUV modeli, ilk bakışta farklı olduğunu gösteren bir tasarımla dikkat çekiyor. Global pazar için tasarlanan araç, ünlü Alman otomobil tasarımcısı Wolfgang Egger’in imzasını taşıyor. Kendine özgü akıcı çizgileriyle bir ejderhanın yüzüne atıfta bulunan otomobil, her açıdan farklı olmayı başarıyor. Arka tasarımda ise otomobilin genişliği boyunca uzanan stop lambaları, daha fazla şıklık ve görünürlük katıyor. Eğlenceli, kullanıcı dostu ve ileri teknolojiye sahip kabin modelin dış tasarımı kadar iç tasarımıyla da farklı olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.

Teknolojik ve şık detaylara sahip geniş iç hacmi ile dikkat çeken BYD ATTO 3’ün kabini spor ve müzik temalarından ilham alınarak tasarlandı. Orta konsolda ise koşu bandından esinlenilen bir tasarım öne çıkıyor.  Tam elektrikli BYD ATTO 3 yüksek malzeme kalitesi, elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı ve şık direksiyonuyla dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Direksiyon önünde yer alan ve direksiyon kolonuna entegre 5 inçlik dijital gösterge paneli yer alıyor. Sürüş deneyiminin merkezinde yer alan elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranı, isteğe göre dikey ya da yatay olarak kullanılabiliyor.

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik multimedya ekranı, Android Auto ve Apple CarPlay dahil olmak üzere bağlantı özellikleriyle birlikte sezgisel ve kolay bir kullanım sağlıyor.  BYD ATTO 3 içYüksek performanslı ve verimli güç ünitesi Sportif tasarımıyla dikkat çeken model, performansıyla ve yüksek verimliliğiyle kullanıcılarını etkiliyor. Araç bu tasarımı yenilikçi güç ünitesi ve öncü Blade Batarya teknolojisiyle birleştiriyor.

60.4 kWh bataryayı 204 beygir güç sunan elektrikli motorla kombine ederek 3, 0-100 kilometre hızlanmasını 7.3 saniye ile gerçekleştiriyor. Bu hızlanma ile segmentindeki en hızlı tek motorlu elektrikli SUV olarak öne çıkıyor. WLTP ölçümlerine göre ortalama 420 kilometre menzil sunan BYD ATTO 3 modeli, DC şarj ile yüzde 30’dan yüzde 80’e yalnızca 29 dakikada şarj edilebiliyor.

Eco, Normal ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş moduyla kullanabilen BYD ATTO 3, kullanıcıların her yol koşulunda ve ortam konforlu bir sürüş elde etmesini sağlıyor. Araçta yer alan Panoramik Görüş Kamerası, 360 derece olarak otomobilin etrafını gösteriyor ve dar alanlarda güvenli ve kolay manevra yapılmasını sağlıyor. Aracın altının da park anında kamera ile görülmesi, park etmeyi ve sürüşü kolaylaştırıyor.

BYD ATTO 3, markanın daha güvenli sürüş için sürekli gelişime imza atmasıyla kapsamlı bir standart güvenlik ve sürücü destek ekipmanı paketiyle sunuluyor. Euro NCAP Güvenlik Testlerinde en yüksek derece olan 5 yıldıza sahip BYD ATTO 3, birçok güvenlik ekipmanıyla donatıldı. Orta ön hava yastığı dahil olmak üzere 7 adet hava yastığına sahip BYD ATTO 3, Ön Çarpışma Uyarı Sistemi, Otomatik Acil Durum Frenleme Sistemi, Arka Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Takip Asistanı, Şerit Değiştirme Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Özelliği, Akıllı Hız Sınırı Kontrolü gibi birçok sistemi bir arada sunuyor.

BYD ATTO 3 kullanıcıları aynı zamanda araç enerji paylaşım teknolojisi VtoL sayesinde aracın elektrik gücünü, maksimum 3.3 kW olacak şekilde elektronik ve elektrikli aletleri çalıştırmak için kullanabiliyorlar. Bu sayede elektrikli scooter’lardan kahve makinelerinde kadar birçok aleti çalıştırabilen BYD ATTO 3, outdoor aktivitelere ve kamp yaşamına da kusursuz uyum sağlıyor. BYD ATTO 3’te sunulan standart şarj kablosuyla kullanıcılar elektrikli aletlere sorunsuz bir şekilde güç verebiliyor.

Eşarj ile iş birliği

BYD ATTO 3 modeliyle birlikte ilk 1500 müşterisine benzersiz bir ayrıcalık da sunacak. Yapılan iş birliği ile BYD sahipleri 31 Ocak 2024 tarihine kadar Eşarj istasyonlarında yüzde 20 indirimden faydalanacaklar. Bu tarihten sonra da BYD müşterileri özel indirim fırsatlarından yararlanmaya devam edecekler. Ayrıca tüm BYD bayilerinde Eşarj’ın AC ve DC şarj istasyonları tesis edilecek.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu