Elektrikli Araçlar

BYD ATTO 3 “Yılın Elektrikli Otomobili” seçildi

204 beygir güce sahip BYD ATTO 3, aynı zamanda 0’dan 100 kilometre hıza sadece 7.3 saniyede ulaşarak yüksek performansıyla da öne çıkıyor.

BYD ATTO 3Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD’nin C SUV modeli ATTO 3, prestijli ödüllerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kasım ayından itibaren Türkiye’de de yollara çıkacak olan tamamen elektrikli C SUV modeli, News UK tarafından düzenlenen “The Motor Awards 2023 Ödülleri’nde” Yılın Elektrikli Otomobili seçildi.

BYD ATTO 3 tasarımıyla dikkat çekti

BYD markasının yüksek güvenlik ve verimlilik sunan elektrikli modeli BYD ATTO 3, The Sun, The Sunday Times, Driving.co.uk ve News UK’deki The Times Luxx yayın gruplarından oluşan otomotiv gazetecilerinin uzman jürisi tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Birçok farklı elektrikli aracın yarıştığı ödüllendirmede, araçların performansı, verimliliği, tasarımı, yenilikçi özellikleri, güvenlik donanımları ve çevreye olan etkileri gibi çeşitli kriterler değerlendirildi. Model tüm kriterlerde açık bir birincilik elde etti ve “Yılın Elektrikli Otomobili” unvanını kazandı.

Sürdürülebilir mobilite konusunda her geçen gün yenilikçi ürünlerle dikkat çeken üretici C SUV modelini global modelini tüketicilerin beğenisine sundu. Kısa zamanda küresel bir başarı elde eden BYD ATTO 3, 60.48 kWh BYD Blade Batarya teknolojisiyle donatıldı. Ortalama 420 kilometre ve şehir içerisinde 565 kilometreye varan menziller sunan araç, 150 kW DC şarj ile yüzde 30’dan yüzde 80’e yalnızca 29 dakikada şarj edilebiliyor. 204 beygir güce sahip BYD ATTO 3, aynı zamanda 0’dan 100 kilometre hıza sadece 7.3 saniyede ulaşarak yüksek performansıyla da öne çıkıyor. BYD ATTO3 şık tasarımının yanı sıra Euro NCAP çarpışma testlerinden de beş yıldızlı güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu