Özel Haber

Akünüz kış şartlarına hazır mı?

Euromaster yetkilileri, özellikle akü bakımının aksatılmamasını ve şehir içi kullanımda her 5 yılda bir akünün yenilenmesini öneriyor.

 

Euromaster Aku Testi
Euromaster akü testi

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, kış aylarının başlamasıyla birlikte araçlar için olmazsa olmaz kış bakımına dikkat çekiyor. Türkiye’nin 50 ilinde yer alan 150’den fazla servis noktasında hizmet veren Euromaster, araç sahiplerine desteğini ücretsiz akü testi kampanyasıyla sürdürüyor. Test sonuçlarını müşterilerine rapor halinde teslim eden Euromaster, özellikle şehir içi kullanımda her 5 yılda bir akünün değiştirilmesini öneriyor. Euromaster noktalarında OEM onaylı Mutlu Akü ve Bosch akülerin de satışı gerçekleştiriliyor.

Kış mevsinin başlamasıyla birlikte hava şartlarındaki değişime dikkat çeken Euromaster, araç sahiplerini uyarıyor. Kış aylarında güvenli yolculuklar için araçların kışa hazır hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan Euromaster yetkilileri, özellikle akü bakımının aksatılmamasını ve şehir içi kullanımda her 5 yılda bir akünün yenilenmesini öneriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu