Konsept Araçlar

Hayalden gerçeğe Rocks e-XTREME

Lukas Wenzhöfer’in birinci olan konsepti Rocks e-XTREME adıyla üretildi.

Rocks e-XTREMEOpel’in, “Kentsel ulaşımda elektrikli mobilite çözümleri temasıyla düzenlediği yarışmada Lukas Wenzhöfer’in birinci olan konsepti Rocks e-XTREME adıyla üretilerek hayata geçirildi. #OpelDesignHack jürisi tarafından değerlendirmeye alınan tasarımlar arasında en öne çıkan model, markanın “Sen Tasarla, Biz Üretelim” vaadi kapsamında üretilerek ete kemiğe büründü.

Opel Rocks Elektrik’in seri üretim versiyonu, sıra dışı tasarımıyla zaten yenilikçi ulaşımı temsil ediyor ve Avrupa’da 15 yaşından itibaren iki kişi için emisyonsuz sürüş keyfi sunuyor. “Design Hack” yarışmasının birincisi ve türünün tek örneği olarak, Opel Rocks e-XTREME adıyla üretildi. Üretim sürecinde her bir ayrıntıya özen gösteren mühendisler, Opel’in konsept araçlarını tasarladıkları atölyede Rocks Elektrik modelinin sınırlarını zorlayarak bu projeye imzalarını attılar. 

Rocks e-XTREME eğlenceli ve havalı

Bu deneyimin takip eden aylarda çok daha fazla insana ulaşması bekleniyor. Rocks e-XTREME, konsept otomobil üretme süreciyle üretildi. Özenli bir çalışma ile Opel Konsept Atölyesi’ndeki uzmanlar, tasarımı adım adım hayata geçirdiler. Böylece ilk ve türünün tek örneği olan Opel Rocks e-XTREME gerçek oldu. İlk sunumda uzmanların ortak yorumu; “Rocks e-XTREME, küçük bir elektrikli aracın dahi ne kadar eğlenceli ve havalı olabileceğini gösteriyor” şeklinde oldu.

Opel/Vauxhall Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rebecca Reinermann, “#OpelDesignHack ile yeni bir etkileşim ve iletişim yoluna girdik. Opel, bu proje için endüstrinin genelde kapalı olan kapılarını açtı. Marka, alışılmışın dışına çıkarak, samimi ve şeffaf bir şekilde Opel tutkunlarının bir konsept otomobilin üretiminde yer alarak, söz sahibi olmasına izin verdi. Ortaya, Rocks Elektrik ürünümüzün benzersiz, havalı bir versiyonu olan araç çıktı. Bir tasarım yarışmasında ortaya çıkan bu modelin “perde arkası” herkes tarafından yakından takip edildi. Çok başarılı bir işbirliği gerçekleştirdik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu