Güncel

TİGGO’dan lüks anlayışına yeni bir boyut

Chery TIGGO 8 PRO Filipin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda “En İyi Orta Boy Crossover Araç Ödülü”nü kazandı.

TIGGO 8 Pro
TIGGO 8 Pro
Bir önceki yıla göre ihracat satışlarını yüzde 70,9 artıran Chery, bu başarıda büyük katkısı bulunan amiral gemisi SUV modeli TIGGO 8 PRO ile yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Chery TIGGO 8 PRO, üç boyut duygusunu geliştiren konforlu kapitone koltukları ve üçlü ekran konseptiyle premium markaların iç mekân kalitesini sunarak Filipin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda “En İyi Orta Boy Crossover Araç Ödülü”nü kazanırken, aynı zamanda Brezilya’da, Başkan Jair Bolsonaro’nun konuklarını karşılama aracı olarak görev yapıyor.

Chery TIGGO 8 PRO’nun iç mekanı, yalın ve zarif bir kaliteyi ortaya koyuyor. Lazer işlemeli kavisli yüzeylere sahip kabin, siyah ve kahverengiden oluşan çift renkli yapısıyla üst sınıf bir atmosfer sunuyor. Araca binerken ilk temas noktası olan koltuklar, TIGGO 8 PRO’nun lüks konseptini güçlendiriyor. Açık kahverengi deri koltuklar üç boyut duygusunu geliştiren kapitone teknolojisiyle süsleniyor.  Ayrıca sürücü koltuğu, altı yönlü elektrikli ayar, ısıtma ve soğutma özellikleriyle sürücünün mevsimsel değişimlerden bağımsız olarak her zaman en üst konfor deneyimi yaşamasına katkı sağlıyor. Konsol, 24,6 inçlik çift ekran ve 8 inçlik dokunmatik LCD klima ekranı ile üçlü ekran konseptiyle premium markaların benzeri bir genel tasarım sergiliyor.

Chery TIGGO 8 PRO Kokpit
TIGGO 8 Pro kokpit
TIGGO 8 Pro kokpit

Kütüphane sessizliği sunan kabin

TIGGO 8 PRO, NVH performansı açısından gürültüyü etkin bir şekilde engellerken ses emici kumaş alanlar sesi kaynağında azaltıyor. Harici olarak kontrol edilen, değişken hacimli kompresör ve PWM elektrotsuz fan gibi önlemlerle, kabin içinde kütüphane sessizliğinde sakin ve dingin bir ortam oluşturuyor. SONY imzalı ses sistemi, seyahatleri aslına uygun ses kalitesiyle daha da keyifli kılıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu