Lansman

Menzili Uzayan SKYWELL ET5’e 2 yeni donanım seçeneği

SKYWELL, elektrikli SUV modeli ET5’in iki yeni versiyonunun satışına ise Mart 2023 itibarıyla başlıyor.

SKYWELL ET5 Long Range
SKYWELL ET5 Long Range, 646 kilometreye varan bin menzil sunuyor.

Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor bünyesinde, Kasım 2021’de Türkiye pazarına giriş yapan SKYWELL, 2022’nin son yarısında yaşanan global lojistik problemlerine rağmen 1.150 adetlik teslimata ulaşarak elektrikli otomobil pazarında iddialı konumunu sürdürdü. SKYWELL, elektrikli SUV modeli ET5’in iki yeni versiyonunun satışına ise Mart 2023 itibarıyla başlıyor. 86 kwh’lık yüksek kapasiteli bataryası sayesinde, WLTP verilerine göre şehir içinde 646 km’ye kadar yüksek menzil sunmasıyla dikkat çeken iki yeni versiyondan ET5 Long Range Legend’in fiyatı 1.499.000 TL’den, ET5 Long Range Exclusive’in de fiyatı 1.899.000 TL’den başlıyor.

SKYWELL’in özellikle son 10 yılda elde ettiği yeni nesil enerjili araçlar alanındaki tecrübesi sonucunda üretilen ET5; güçlü görünümü, akıllı bağlantı sistemleri, otomatik sürüş destek sistemleri ve yüksek menzili ile kısa zamanda Türkiye’deki elektrikli araç seçenekleri arasında üst sıralara tırmandı. Uzatılmış menzil kapasitesiyle WLTP normlarına göre 646 kilometreye varan yüksek menzil sunabilen SKYWELL ET5 Long Range, 85,96 kwh batarya kapasitesiyle öne çıkıyor.

150 kW gücündeki elektrikli SUV, 0-100 kilometre hızlanmasını 9.6 saniyede tamamlıyor. SKYWELL ET5 Long Range Legend 380V’lık hızlı şarj istasyonlarında bataryaların yüzde 20’den yüzde 70 seviyesine dolumunu ise yaklaşık 63 dakikada tamamlıyor. Wallbox ile 220V elektrik akımındaki yavaş şarjlardaki tam batarya dolumu ise 14 saatte gerçekleşiyor. SKYWELL ET5 Long Range Exclusive’in ise 380V’lık hızlı şarj istasyonlarında bataryaların yüzde 20’den yüzde 70 seviyesine dolumu yaklaşık 63 dakikada tamamlanıyor. Wallbox ile 220V elektrik akımındaki yavaş şarjlardaki tam batarya dolumu ise 8 saatte gerçekleşiyor.

Akıllı iç mekanda maksimum konfor ve rahatlık

SKYWELL ET5’in geniş iç mekanı, otomobilin kolaylık sağlayan donanımları, akıllı sistemleri ve sunduğu üç farklı sürüş moduyla desteklenerek konfora dönüşüyor. Bu kapsamda koltuklar için ekrana dokunularak, tek bir tuşla aşağı, yukarı ve sırt eğimi yön hareketleri değiştirebiliyor. 24 adet saklama alanı düzenlemelere yardımcı olurken, büyük panoramik sunroof ise ferahlığı artırıyor. Havalandırmalı ısıtma ile entegre koltuk sırtlığı kendini iklim ve sıcaklığa göre ayarlıyor ve kabin içi konforu artırıyor. Koltuk, kapı açıldığında otomatik olarak araçtan rahatlıkla inmek için ideal pozisyona ayarlanıyor ve üst sınıf bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Yan hava yastıkları ve emniyet kemerleri sınırlandırıcılarına ait uyarı yapılandırması da gelişmiş güvenlik hissi sunuyor. Standart N95 klima filtre, mikron düzeyinde temiz bir havalandırma sistemi sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu